Ugrás a tartalomra

Fogszabályozó blog

2019. december 28.

Médiamegjelenések

médiamegjelenés
A XXI. század elejére a fogszabályozás kényszerű egészségügyi kezelésből divattá érett. Egyre többen érdeklődnek a kezelések iránt, így egyre több témakör kapcsán keresnek fel az online, de akár a nyomtatott sajtó képviselői is. Természetesen ezeket a felkéréseket örömmel fogadom és osztom meg gondolataimat egy-egy fogszabályozási témával kapcsolatban.
2018. szeptember 21.

A helyes étkezés rögzített fogszabályzó mellett

étkezés fogszabályzóval
Talán elsőre nem is gondolnánk, de a rögzített fogszabályzó, illetve a fogak mozgatása is hatással lesz az étkezésünkre. Ez a változás egyfelől pozitív, hiszen egy harapási eltérés korrigálásával az étel leharapása, megrágása könnyebbé, alaposabbá válik, másrészről viszont a kezelés alatt a fogszabályzó tappancsai könnyen áldozatául eshetnek egy-egy keményebb vagy ragadósabb falatnak.
2018. május 2.

A láthatatlan fogszabályozás: belső és átlátszó fogszabályzók - érvek és ellenérvek

Fogszabályozás
Az emberek igénye a láthatatlan fogszabályzó megteremtésére gyakorlatilag a fogszabályozással egyidős. Sokan szeretnének szép mosolyt, egyenes fogakat, de ha lehet úgy, hogy se Ő, se környezete ne vegye észre a fogszabályzó készüléket. Sajnos napjainkban ez még csak utópia, de több fajta belső, illetve átlátszó fogszabályozó is létezik a piacon.
Share icon

Dr. Képes Dániel

Fogszabályozó szakorvos

Várlak az első fogszabályozási konzultációdra!
Tegyünk együtt az új mosolyodért.

  1. Rendelések
  2. K, Sz: 09-14:00, Cs:13:00-20:00, P: 13:00-19:00
    1111 Budapest, Lágymányosi utca 7.
  3. Térkép