Ugrás a tartalomra

Fogszabályozási árak

Mennyibe kerül a fogszabályozás?

"Mennyibe kerül egy fogszabályzó?" - Teszik fel a kérdést sokan. Ez természetesen esetfüggő, hiszen rengeteg dologtól függ. Például attól, hogy csak az alsó vagy felső esetleg mindkét fogíven végzünk-e korrekciót, ehhez milyen készüléket választunk, azt mennyi ideig kell hordani, ezáltal hány alkalommal kell kontrollra jönni. Áraim nyíltak és átláthatóak, tehát nincsenek rejtett költségek vagy meglepetések: az alábbi felsorolásban foglaltam össze a kezelések lehetséges díjait. Az első konzultáció után az érdemi kezelés a fogszabályozási terv elkészítésével kezdődik. Ebből a tervből derül majd ki, hogy milyen készüléket vagy készülékeket fogunk használni, milyen egyéb beavatkozásokra lesz szükség, illetve ez alapján már a kezelés elején megbecsülhető a teljes kezelés összege. Természetesen minden fogszabályozási terv tökéletesen egyénre szabott és javarészt több lehetséges kezelési tervet is tartalmaz, melyek közül Te döntheted el mi az, ami számodra a leginkább szimpatikus mind a kezelés idejét, költségét és végeredményét tekintve.

Fogszabályozási konzultáció (30 perc) - 15.000 forint

Az első konzultáció alkalmával általános és fogszabályozási szemszögből is megvizsgáljuk a fogaidat. Tájékoztatást kapsz az esetleges szuvasodásokról, általános szájhigiéniai állapotodról, illetve a fogszabályozással összefüggő eltérésekről és azok kezelési lehetőségeiről. Általában az első találkozás alkalmával megbecsülhető a kezelés teljes összege! Ára: 15.000 Ft / alkalom

Kezelési terv - 20.000 forint

A második találkozásunk alkalmával, de még a fogszabályozás megkezdése előtt, részletes írásos kezelési terv készül, mely átfogó képet ad számodra, hogyan fog zajlani a fogszabályozásod. Ára: 20.000 Ft / eset

Clear Aligner Fogszabályozó készülékek

Invisalign fogszabályozó készülékek

Kivehető fogszabályozó készülékek

Rögzített fogszabályozó készülékek

Rögzített készülék kiegészítő elemei

(Esetleges szükségességüket a kezelési tervedben jelzem)

Kiegészítő kezelések

 • Panorámaröntgen: 5.000 Ft
 • Fogkő eltávolítás: 6.000 Ft / fogív
 • Homokfúvás: 6.000 Ft / fogív
 • Barázdazárás: 7.500 Ft / fog
 • ICON kezelés (Fehér foltok csökkentése és kezdődő szuvasodások lezárása fúrás nélkül): 18.000 Ft / fog
 • Fogtömés: 10.000 Ft (1 felszín) - 15.000 Ft (2 felszín vagy élpótlás) - 20.000 Ft (3 vagy több felszín) / fog
 • Egyénileg gyártott fogvédő: 20.000 Ft / fogív
 • Tejfog eltávolítás: 5.000 - 10.000 forint / tejfog

Időpont lemondása, módosítása

 • Időpont lemondása, módosítása kevesebb, mint 24 órával a kezelés előtt: 7.500 Ft (konzultáció, kontroll) - 15.000 Ft (fogszabályozó ragasztása, átadása)

 

Szerződött egészségügyi szolgáltató partnere vagyok a következő egészségpénztáraknak

AllianzGeneraliMedicinaMKBOTPPatikaPrémiumTempoÚj pillér

Kapcsolódó kérdések és válaszok

Az első találkozás alkalmával egy általános átfogó vizsgálat történik, ahol felvilágosítást kapsz az aktuális fogászati és fogszabályozási problémáidról. Átbeszéljük valóban szükséges-e fogszabályozó kezelés és ha igen, akkor körülbelül mennyi időt vesz igénybe és milyen anyagi vonzata van. Az első alkalommal nem veszünk lenyomatot, nem kell kifizetned a kezelési terv árát. Otthon nyugodtan eldöntheted szeretnél-e tovább lépni.

 1. Az első találkozás alkalmával egy általános átfogó vizsgálat történik, ahol felvilágosítást kapsz az aktuális fogászati és fogszabályozási problémáidról. Átbeszéljük, hogy valóban szükséges-e fogszabályozó kezelés és ha igen, akkor körülbelül mennyi időt vesz igénybe és milyen anyagi vonzata van. Az első alkalommal nem veszünk lenyomatot, nem kell kifizetned a kezelési terv árát, viszont megkapod a beutalóidat a fogszabályozáshoz szükséges röntgenek elkészítéséhez. Az általam javasolt röntgen centrumban digitális technikával, alacsony sugárdózisú modern gépekkel, kora reggeltől késő estig várnak.
 2. A második alkalomra már a kért röntgenekkel érkezel. Ekkor történik meg a lenyomatozás és a fogaidnak, illetve az arcodnak a fotózása. A fogszabályozási kezelési tervedet e-mailen kapod meg írott formában. Az esetleges kérdéseidet is célszerű írásban feltenned, hiszen ki emlékszik majd 1 év múlva, hogy mi is volt a válasz.
 3. A harmadik alkalom a készülék felragasztása vagy átadása.
 4. Ezután 4-8 hetente kontrollokon veszel részt ahol, ahol a fogszabályozó készüléked állítása történik meg.
 5. A kívánt cél elérése után a fogszabályozó eltávolítása vagy viselésének elhagyása következik. Amennyiben rögzített fogszabályozód volt a ragasztó levétele egy speciális fúróval történik, ami nem károsítja a fogzománcot. Az elért állapotról lenyomatot veszünk és elkészítjük az egyedi retenciós készülékedet.
 6. A fogszabályozó kezelés után kezdetét veszi a retenciós időszak, mely általában 2 évig tart és ezalatt a kivehető készülék fokozatos elhagyása történik meg.
Share icon

Dr. Képes Dániel

Fogszabályozó klinikai szakorvos, egyetemi oktató

Várlak az első fogszabályozási konzultációdra!
Tegyünk együtt az új mosolyodért.

 1. Rendelések
 2. Kedd, Szerda, Csütörtök: 14:00-20:00
  1114 Budapest, Fadrusz u. 2. fsz. 3/B
 3. Térkép