Ugrás a tartalomra

Fogszabályozási árak

Mennyibe kerül a fogszabályozás?

"Mennyibe kerül egy fogszabályzó?" - Teszik fel a kérdést sokan. Ez természetesen esetfüggő, hiszen rengeteg dologtól függ. Például attól, hogy csak az alsó vagy felső esetleg mindkét fogíven végzünk-e korrekciót, ehhez milyen készüléket választunk, azt mennyi ideig kell hordani, ezáltal hány alkalommal kell kontrollra jönni. Áraim nyíltak és átláthatóak, tehát nincsenek rejtett költségek vagy meglepetések: az alábbi felsorolásban foglaltam össze a kezelések lehetséges díjait. Az első konzultáció után az érdemi kezelés a fogszabályozási terv elkészítésével kezdődik. Ebből a tervből derül majd ki, hogy milyen készüléket vagy készülékeket fogunk használni, milyen egyéb beavatkozásokra lesz szükség, illetve ez alapján már a kezelés elején megbecsülhető a teljes kezelés összege. Természetesen minden fogszabályozási terv tökéletesen egyénre szabott és javarészt több lehetséges kezelési tervet is tartalmaz, melyek közül Te döntheted el mi az, ami számodra a leginkább szimpatikus mind a kezelés idejét, költségét és végeredményét tekintve.

Fogszabályozási konzultáció (30 perc) - 20.000 forint

Az első konzultáció alkalmával általános és fogszabályozási szemszögből is megvizsgáljuk a fogaidat. Tájékoztatást kapsz az esetleges szuvasodásokról, általános szájhigiéniai állapotodról, illetve a fogszabályozással összefüggő eltérésekről és azok kezelési lehetőségeiről. Általában az első találkozás alkalmával megbecsülhető a kezelés teljes összege! Ára: 20.000 Ft / alkalom

Kezelési terv - 20.000 forint

A második találkozásunk alkalmával, de még a fogszabályozás megkezdése előtt, részletes írásos kezelési terv készül, mely átfogó képet ad számodra, hogyan fog zajlani a fogszabályozásod. Ára: 20.000 Ft / eset

Clear Aligner Fogszabályozó készülékek

Kivehető fogszabályozó készülékek

Rögzített fogszabályozó készülékek

Rögzített készülék kiegészítő elemei

(Esetleges szükségességüket a kezelési tervedben jelzem)

Kiegészítő kezelések

 • Fogkőeltávolítás: 15.000 Ft
 • Fogkőeltávolítás homokfúvással egybekötve: 20.000 Ft
 • Tejfog eltávolítás: 5.000 - 10.000 Ft / tejfog

Időpont lemondása, módosítása

 • Időpont lemondása, módosítása kevesebb, mint 24 órával a kezelés előtt:
  • 15 perces időpont esetén: 5.000 Ft
  • 30 perces időpont esetén: 10.000 Ft
  • 60 perces időpont esetén: 20.000 Ft

 

Szerződött egészségügyi szolgáltató partnere vagyok a következő egészségpénztáraknak

AllianzGeneraliMedicinaMKBOTPPatikaPrémiumTempoÚj pillér

Kapcsolódó kérdések és válaszok

Az első találkozás alkalmával egy általános átfogó vizsgálat történik, ahol felvilágosítást kapsz az aktuális fogászati és fogszabályozási problémáidról. Átbeszéljük valóban szükséges-e fogszabályozó kezelés és ha igen, akkor körülbelül mennyi időt vesz igénybe és milyen anyagi vonzata van. Az első alkalommal nem veszünk lenyomatot, nem kell kifizetned a kezelési terv árát. Otthon nyugodtan eldöntheted szeretnél-e tovább lépni.

 1. Az első találkozás alkalmával egy általános átfogó vizsgálat történik, ahol felvilágosítást kapsz az aktuális fogászati és fogszabályozási problémáidról. Átbeszéljük, hogy valóban szükséges-e fogszabályozó kezelés és ha igen, akkor körülbelül mennyi időt vesz igénybe és milyen anyagi vonzata van. Az első alkalommal nem veszünk lenyomatot, nem kell kifizetned a kezelési terv árát, viszont megkapod a beutalóidat a fogszabályozáshoz szükséges röntgenek elkészítéséhez. Az általam javasolt röntgen centrumban digitális technikával, alacsony sugárdózisú modern gépekkel, kora reggeltől késő estig várnak.
 2. A második alkalomra már a kért röntgenekkel érkezel. Ekkor történik meg a lenyomatozás és a fogaidnak, illetve az arcodnak a fotózása. A fogszabályozási kezelési tervedet e-mailen kapod meg írott formában. Az esetleges kérdéseidet is célszerű írásban feltenned, hiszen ki emlékszik majd 1 év múlva, hogy mi is volt a válasz.
 3. A harmadik alkalom a készülék felragasztása vagy átadása.
 4. Ezután 4-8 hetente kontrollokon veszel részt ahol, ahol a fogszabályozó készüléked állítása történik meg.
 5. A kívánt cél elérése után a fogszabályozó eltávolítása vagy viselésének elhagyása következik. Amennyiben rögzített fogszabályozód volt a ragasztó levétele egy speciális fúróval történik, ami nem károsítja a fogzománcot. Az elért állapotról lenyomatot veszünk és elkészítjük az egyedi retenciós készülékedet.
 6. A fogszabályozó kezelés után kezdetét veszi a retenciós időszak, mely általában 2 évig tart és ezalatt a kivehető készülék fokozatos elhagyása történik meg.
Share icon

Dr. Képes Dániel

Fogszabályozó szakorvos

Várlak az első fogszabályozási konzultációdra!
Tegyünk együtt az új mosolyodért.

 1. Rendelések
 2. K, Sz: 09-14:00, Cs:13:00-20:00, P: 13:00-19:00
  1111 Budapest, Lágymányosi utca 7.
 3. Térkép