Ugrás a tartalomra

Kezelési terv

Cephalogram

A fogszabályozás egyik fő alappillére a helyesen felállított diagnózis alapján megírt, a páciens számára is érhetően megfogalmazott kezelési terv. Könnyű elképzelni, mennyire fontos ez a fogszabályozás megkezdésekor, ha fogtunk már a kezünkben kórházi zárójelentést, ahol ugyan szerepelt minden fontos információ az adott problémáról, mégsem értettünk belőle semmit.

Ennek a felismerése minden olyan orvos számára kulcsfontosságú, aki nem csak a páciensen, de sokkal inkább a pácienssel együtt dolgozik.

Az általam felállított kezelési terv teljesen egyénre szabottan a röntgenek, fotók és lenyomatok kiértékelése mellett a Te saját elképzeléseidet is figyelembe véve készül. Ezek alapján kapod kézhez írásos formában a minden részletre kiterjedő, akár 3-4 lehetőséget is tartalmazó fogszabályozási kezelési tervedet, melyekből Te magad választhatod ki a számodra legszimpatikusabb megoldást a fogszabályozási problémádra. A döntésedet segítendő, minden terv képekkel és animációkkal teszi könnyen érthetővé az adott eltérést, illetve kezelésének lépéseit. Nincsenek apró betűs részek, a kezelési idő, a fogszabályozás díja, a várható eredmény és az esetleges kockázatok is kiemelten szerepelnek benne.

A kezelési terv így válik egy közös nyelvvé, mely segít egy irányba haladni és elérni a kitűzött célokat.

Share icon

Dr. Képes Dániel

Fogszabályozó klinikai szakorvos, egyetemi oktató

Várlak az első fogszabályozási konzultációdra!
Tegyünk együtt az új mosolyodért.

  1. Rendelések
  2. Szerda: 14:30-20:00
    1024 Budapest, Margit krt 5/A 4.emelet 2/A
  3. Kedd, Csütörtök: 14:00-20:00
    1114 Budapest, Fadrusz u. 2. fsz. 3/B
  4. Térkép