Ugrás a tartalomra

Deákvári Pál

Deákvári Pál

2013-ban őszén voltam az első konzultációmon Daninál, aki akkor azt javasolta, hogy először nézzük át a fogaimat, javítsuk fel az állapotukat, nehogy a fogszabályzó fennléte alatt jöjjenek elő problémák, ami 2-3 hónappal eltolta a kezdést, viszont problémamentessé tette a fogszabályzást és számomra is egyértelművé tette hogy egy alapos, előrelátó orvossal van dolgom, az alapossága aztán átragadt rám is, azóta is jobban figyelek a fogaimra.

A fogszabályzó előtt készültek rólam képek, röntgenek és kaptam egy mindenre kiterjedő tervet, illetve Dani velem is átbeszélte a különböző lehetőséget, előnyiekkel, hátrányaikkal.

Felül 3, alul 2,5 évig volt bent az ív, közben használtam elasztikus gumikat, harapásemelőt, mindenféle dolgot, ami segített javítani a kezdeti állapoton, és nem lehet leírni, hogy mennyivel jobb lett a végeredmény, a kezelés helyrehozta az asszimmetriát, a nyitott harapást, segített megállítani, hogy a hátsó fogaim kopjanak, és persze javított a kinézetemen. Nem tartoztam azok közé, akik takarták a nevetésüket, de tudatában voltam, hogy nem szépek a fogaim, most már viszont teljesen önfeledten tudok mosolyogni és nevetni.

Jelenleg is páciens vagyok, éjszakai fogszabályzót hordok és 2-3 havonta járok kontrollra, hogy továbbra is megmaradjon ez az állapot.